Πρόεδρος της Βίντα: «Ξέρουμε πως όλα είναι έτοιμα για να φύγει ο Πάλμα»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Το σίριαλ του καλοκαιριού για τον Άρη, δεν είναι άλλο από την πώληση ή μη του Λουίς Πάλμα, με τον πρόεδρο της Βίντα, Λουίς Κρουζ, να εκφράζει τη βεβαιότητά του για την αποχώρηση του επιθετικού από την Ονδούρα.

«Γνωρίζουμε ότι έκανε μια θεματική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Στο τέλος θα πρέπει να προκύψει η απόφαση του συλλόγου, που ταιριάζει καλύτερα στο μέλλον του Λουίς. Πάντα τον συμβουλεύω. Θέλω ό,τι καλύτερο για την καριέρα του. Νιώθω υπερήφανος που τον βλέπω να πετυχαίνει», δήλωσε αρχικά ο Κρουζ.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το οικονομικό θέμα είναι στο παρασκήνιο, αλλά εκεί έξω ξέρουμε πως όλα είναι έτοιμα για να φύγει ο Λουίς, είναι απλά το θέμα να δούμε ποια είναι η καλύτερη πρόταση και τι είναι το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν πραγματικές προσφορές. 

Ο Λουίς να αποφασίσει που θέλει να πάει, εκεί που νιώθει άνετα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, το δείχνει σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε το καλύτερο γι’ αυτόν και την οικογένειά του».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα που φιλοξενεί τις δηλώσεις του Λουίς Κρουζ αναφέρεται πως η Ρέιντζερς, η Άντερλεχτ και η ΑΕΚ είναι οι τρεις βασικές υποψήφιες για τον επόμενο σταθμό του Λουίς Πάλμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.