Πρόεδρος Νίκης Ευκαρπίας: «Πετύχαμε 3 σερί ανόδους- Αφιερώνω τον τίτλο στον πατέρα μου»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σιαμάτρας, πρόεδρος της Νίκης Ευκαρπίας, μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας να ανέβει στη Γ' Εθνική. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς, την σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και την αφιέρωση του τίτλου στον πατέρα του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: « Το γλεντήσαμε με τον κόσμο της Ευκαρπίας και τώρα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους παίκτες, να τους βγάλουμε κιόλας στα μπουζούκια. Το πριμ είναι επίσης στο πρόγραμμα!

Πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα βρίσκεται στην ΄Γ Εθνική. Τρώγοντας έρχεται και η όρεξη. Είμαι 8 χρόνια στην ομάδα ως πρόεδρος, ανεβήκαμε από την Β ερασιτεχνική στην Γ Εθνική, έχουμε 3 σερί ανόδους.

Γενικά έχουμε ένα μπάτζετ γύρω στις 100.000 χιλιάδες, με την βοήθεια των χορηγών μας αλλά και ακαδημίες με 200 περίπου παιδιά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον πατέρα μου που έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή. Είναι 100% αφιερωμένος σε αυτόν!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.