Πρόεδρος ΜΠΑΜ FC - Δικηγόρος 22χρονου με ναυτικό πυρσό: Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές για το περιστατικό

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΜΠΑΜ FC, Χάρης Μηλιώνης, όσο και ο δικηγόρος του 22χρονου που συνελήφθη καθώς προσπάθησε να μπει στο γήπεδο της Μίκρας με ναυτικό πυρσό,  Σπάθης Αντώνης, για τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 22χρονο φίλαθλο, το πρωί της Κυριακής (25/02), καθώς προσπάθησε να μπει στο γήπεδο της Μίκρας με ναυτικό πυρσό, κρυμμένο στο μανίκι του μπουφάν του, για τον αγώνα της Μπαμ FC με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα υποστήριξαν οι δύο πλευρές στον αέρα του Metropolis 95.5: Αφενός, ο πρόεδρος της ΜΠΑΜ FC, Χ. Μηλιώνης, ξεκαθάρισε: «Αυτό δεν το κάνουν οι φίλοι της ΜΠΑΜ FC, αλλά γίνεται από αντιπάλους της ομάδας. Από δικούς μας δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα. Ήμουν οριακά μπροστά στο περιστατικό. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Εχουμε δει πολύ άσχημα σκηνικά, πολλές φορές στην έδρα μας  και εκτός, από αντίπαλους οπαδούς. Είναι ένα ματς που περιμέναμε ότι θα έχει κόσμο και που δεν θα έρθει να το δει ειρηνικά. Για αυτό ήδη είχε έρθει και αστυνομία, ήξεραν και από την ΕΠΣΜ ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα προκαλέσει κάποια άτομα. Το ξέραμε ότι κάτι θα συμβεί. Το ξέραμε ότι θα έχουμε πρόβλημα, επειδή η ομάδα μας έχει γίνει VIRAL και στο διαδίκτυο και προκαλεί μίσος».


Από την άλλη, ο Σπάθης Αντώνης, δικηγόρος του 22χρονου που συνελήφθη, υποστήριξε ότι: «Καλώς ή κακώς, όταν κάποιος ανάβει πλέον έναν πυρσό δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα του επιφέρει τόσο βαρύτατες ποινές. Μέχρι να περάσει στο συλλογικό υποσυνείδητο των ανθρώπων ο νέος αθλητικός νόμος, θέλει κάποιο χρόνο. Εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με αυτή την αυστηροποίηση των ποινών. 

Το παιδί έπαιζε στην ομάδα του Ατρόμητου Πλαγιαρίου. Πήγε μαζί με τα δύο ανήλικα αδέρφια του στο γήπεδο. Ομολόγησε ότι είχε έναν πυρσό. Σε περίπτωση που κέρδιζε η ομάδα του, θα έκανε ατμόσφαιρα με τους συμπαίκτες του. Δεν έχει κανένα παρελθόν με συνδέσμους, λέσχες οπαδών και δεν έχει παρελθόν βίας στα γήπεδα. Είναι μέλος μιας 8μελους μονογονεϊκής οικογένειας, εργάζεται και ο ίδιος για να θρέψει την οικογένεια. Αγνοούσε τις συνέπειες που μπορούσε να επιφέρει αυτή η πράξη.

Μάλιστα, ο 22χρονος κινδυνεύει να μπει φυλακή και με μια καταδίκη του ως αθλητής, δεν θα μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας για 2 χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.