Πρόεδρος Φίλων Λίβερπουλ: «Εγκεφαλικός παίκτης ο Λόβρεν-Κερδίζει εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Εμπειρία θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ από την απόκτηση του Ντεγιάν Λόβρεν σύμφωνα με τον πρόεδρο των φίλων της Λίβερπουλ, Στράτο Σακιά, που μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Πιστεύω ότι θα βρούμε τρόπο να τον φέρουμε στο σύνδεσμο. Ο συγκεκριμένος ήταν άρρωστος με την ομάδα. Την παρακολουθεί, είναι κολλητός με τον Σαλάχ. Όταν έφυγε από τη Λίβερπουλ στεναχωρήθηκε. Δεν περίμενα να έρθει στον ΠΑΟΚ, δεν ακούσαμε κάτι πιο πριν.

Είναι μια καλή κίνηση, είναι ένα δυνατό παιδί, χειρίζεται καλά την μπάλα και έχει μεγάλη εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εμπειρία, πήρε πρωτάθλημα, πήρε Champions League, έπαιξε τελικό Μουντιάλ, είχε προπονητή τον Κλοπ. Θα βοηθήσει πολύ. Είναι ηγέτης. Το μόνο παράπονο που είχαμε ως Λίβερπουλ ήταν ότι ήταν λίγο ασταθής στις πάσες αλλά όταν ήρθε ο Φαν Νταικ έγινε καλύτερος, πιο σίγουρος.

Φωνάζει στους συμπαίκτες του, τους καθοδηγεί. Είναι ήρεμος σαν χαρακτήρας και ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα. Είναι πιο εγκεφαλικός παίκτης, δεν είναι και ο πιο γρήγορος αλλά έχει μια νορμάλ ταχύτητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.