Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού: «Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτή την θηριωδία»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας Ελισάβετ Καρανίκα , μιλώντας για την τεράστια προσέλευση των ανθρώπων για αιμοδοσία στη πλατεία της πόλης αλλά και τον τρόπο που γίνεται η γνωστοποίηση των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Κάνουμε ότι μπορούμε δεδομένων των συνθηκών. Είμαστε πολλά κλιμάκια εδώ στη Λάρισα, εγώ βρίσκομαι σε αυτό που είναι έξω από το αμφιθέατρο, και αφορά τα ονόματα που δεν υπάρχουν στους τραυματίες  και περιμένουν την ταυτοποίηση του Dna. Αυτό φυσικά είναι και το πιο δύσκολο κλιμάκιο. 

Εμείς παράλληλα πρέπει να συνδράμουμε και με τους ψυχολόγους μας , γιατί έρχονται ολόκληρες οικογένειές που έχουν χάσει τους ανθρώπους τους  και πρέπει να στηριχθούν ψυχολογικά. 

Επίσης, έχουμε και τις υπαίθριες αιμοδοσίες σε συνεργασία  με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτή την θηριωδία.  Έτρεξαν, έκαναν ουρές, γέμισαν την κεντρική πλατεία περιμένοντας πολύ υπομονετικά. 

Αυτό συνεχίζεται και σήμερα, βρίσκεται μεγάλο κλιμάκιο εκεί. Ακόμη και με το ψιλόβροχο έχουν προλάβει να σχηματίσουν ουρές. Εμείς συνεχίζουμε ακόμη και τώρα παρά την δυνατή βροχή. Όλοι οι εθελοντές μας είναι αξιέπαινοι. Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.