Πρόεδρος Ερμιονίδας για Στάικο: «Φοβερός τεχνικός, είμαι 100% σίγουρος για την επιτυχία του»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο Τζέκος Δημαράκης, πρόεδρος της Ερμιονίδας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρόσληψη του Θανάση Στάϊκού από τον Ηρακλή. «Ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει προπονητής. Είναι ένα φοβερό παιδί και ένας πολύ καλός προπονητής, το μέλλον είναι μπροστά του» είπε αρχικά και συνέχισε:

Σε εμάς ήταν από το 2011 σαν παίκτης, μέχρι το 2017, που ακολούθησε την προπονητική. Είναι φοβερός τεχνικός. Μπορεί να αντέξει την πίεση, αρκεί να του δοθούν εγγυήσεις και να του δείξουν εμπιστοσύνη. 

Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στον Ηρακλή τους στόχους, θα τον ανεβάσει κατηγορία. Είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει την βαθμολογία, αλλά με τη δουλειά που κάνει θα πετύχει. Θα τον καλέσω σήμερα το βράδυ για να μιλήσουμε.

Είναι τελειομανής, δουλεύει πολύ στην προπόνηση και πάντα καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει, έχει τον τρόπο του. Ο Θανάσης είναι φουλ επιθετικογενής και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν ανέβει φέτος ή του χρόνου, όμως, γνωρίζω τη δουλειά του.

Είμαι 100% σίγουρος για την επιτυχία του. Μέσα από το τιμ του ΠΑΣ μου είχαν πει τα καλύτερα, στον υποβιβασμό, πάντα, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά φταίει ο προπονητής, αλλά δεν είναι έτσι.

Και εμείς στην Ερμιονίδα πέσαμε με τον κ. Διλμπέρη, αλλά μετά πήγε στην Ινδία. Ήμουν από τους πρώτους που πείσαμε τον κ. Στάικο να γίνει προπονητής. Είναι ευθύς, ντόμπρος και διπλωμάτης. Ο Ηρακλής έχει κάνει φοβερή επιλογή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.