Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας : «Το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε αστυνομικός στην Λάρισα ,η οποία ξυλοκοπήθηκε αγρια από τον σύζυγο της. 'Εχει τραύματα σε τρία σημεία τα οποία αφορούν το κεφαλι, το πρόσωπο και το σώμα.

Με βαριά τραύματα στο χειρουργείο του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε έντονα από τον σύζυγο του. Ο δράστης σύμφωνα με μαρτυρίες ζήλευε την συγκεκριμένη αστυνομικό. 

Ο πρόεδρος της αστυνομικού που είναι πολύ φίλος της σε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ δήλωσε: 

«τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή» και «ίσως να υπήρχε μία ένταση στην οικογένεια, αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο».Αν το γνωρίζαμε, θα είχαμε κάνει τα πάντα για να αποτρέψουμε μία τέτοια κατάσταση»
Αναφερόμενος στον δράστη και το παρελθόν του, είπε: «Δεν γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Τον γνώριζα τον σύζυγο και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω».

«Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες περίπου 4:30 το πρωί, με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να τη σώσουν. Δίνει τη μάχη της, ένα σακατεμένο κορμί όπως είναι αυτή τη στιγμή, δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ή αν μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει κάτι άλλο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.