Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής: «Πάμε στη δουλειά και δεν ξέρουμε αν επιστρέψουμε σπίτι μας»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ρήγας, με τον Αντιπρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής να μιλάει αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στου Ρέντη έχοντας ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός συναδέλφου του, υπογραμμίζοντας, «Ζούμε με τον κίνδυνο και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας μετά τη δουλειά μας»

Για τον τραυματία αστυνομικό:  «Είναι μία δύσκολη ημέρα, δίνει μία δύσκολη μάχη και πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου και τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για μία ανθρωποκτόνα και εγκληματική ενέργεια. Ευτυχώς οι συνάδελφοι μας έκαναν όσο πιο γρήγορα παράσχοντας τις πρώτες βοήθειες καθώς το χτύπημα ήταν στην μηριαία αρτηρία

Προσθέτοντας: «Στα πλαίσια εξεύρεσης του θήτη γίνονται προσαγωγές και μέσα από την προανάκριση θα προσπαθήσει η ΕΛ.ΑΣ. να οδηγήσει τον θήτη ή τους θήτες στη δικαιοσύνη. Είναι κάτι που προβλέπεται από τους νόμους που διέπουν την προανάκριση. Εγώ να ρωτήσω, αν από όλους τους γονείς που μπορεί άδικα τα παιδιά τους να έχουν προσαχθεί, ήταν το παιδί τους στη θέση του αστυνομικού , δεν θα ήθελαν να γίνουν αυτές οι κινήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.