Ανασχηματισμός: Ποιους Υπουργούς «τελειώνει» ο Μητσοτάκης

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Εξελίξεις αναμένονται στην κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, καθώς η φημολογία για επικείμενο ανασχηματισμό παραμένει στο προσκήνιο, παρ' ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Alpha επιχείρησε να ρίξει τους τόνους.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει προβληματισμός από το ποσοστό των Ευρωεκλογών και τη μεγάλη πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας και αναζητούν λύσεις και τρόπους για την αντιστροφή του κλίματος.

Ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται ο Πρωθυπουργός είναι και αλλαγή προσώπων και θέσεων εντός του κυβερνητικού σχήματος.

Κάποιοι Υπουργοί δεν φαίνεται πως κινδυνεύουν, ορισμένοι ενδέχεται να παραμείνουν στην κυβέρνηση, αλλάζοντας, ωστόσο, χαρτοφυλάκιο, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται πως μετρούν αντίστροφα για να διαβούν την πόρτα της εξόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Mega και την εκπομπή «Live News», τέσσερις Υπουργοί είναι αυτοί που βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο.

Αυτοί είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο Υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.