Πρίττας: «Να είμαι αυτός που θα δώσει την πάσα και όχι που θα σκοράρει»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Πρίττας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μεταξύ άλλων και του Άρη και νυν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη ''Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη'' να μιλάει για τον εκλογικό του αγώνα αλλά και την αποχή που έφτασε μέχρι το 60% στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ανέφερε: «Όλη η παράταξη δίνει τον αγώνα της και όλη η ομάδα κάνει τη δική του προσπάθεια για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή στον δεύτερο γύρο των εκλογών».

Για το αν είναι σε εκλόγιμη θέση: «Νομίζω ότι βρίσκομαι στην 25αδα που έχουν την προνομιούχα θέση για την είσοδο στον Δήμο σε περίπτωση εκλογής του Στέλιου Αγγελούδη».

Ενώ για τον στόχο της παράταξης: «Στόχος μας είναι να βγει η ''Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη'' για να αλλάξει η εικόνα της πόλης μας και να αναμορφωθεί. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από την αποχή του κόσμου, αυτό δείχνει την απογοήτευση του που δεν εμπιστεύεται κανέναν και την απόφαση την παίρνουν οι λιγότεροι και όχι οι περισσότεροι. Πιστεύω ότι δεν θα είμαι αυτός που θα σκοράρει αλλά αυτός που θα δίνει την πάσα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.