Πρίττας: «Γρίφος ο φετινός Άρης γιατί παρουσίασε δύο πρόσωπα»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σάκης Πρίττας , μιλώντας μεταξύ άλλων για τον Λορέν Μορόν, την φετινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων» αλλά και τη δική του απόπειρα να ασχοληθεί με την πολιτική, κατεβαίνοντας υποψήφιος με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, για την εως τώρα εικόνα του Άρη:  «Ο Άρης φέτος είναι ένας γρίφος, γιατί έχει παρουσιάσει δύο πρόσωπα. Η έλευση του νέου προπονητή έχει δώσει αισιοδοξία και ψυχολογία στην ομάδα. Έχει συμμαζέψει πολύ την ομάδα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, Αυτός  είναι ο άσσος στο μανίκι του. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται πάνω στην άμυνα». 

Για τη σύγκριση ανάμεσα σε Μορόν και Κωνσταντέλια: «Νομίζω πως και οι δύο βοηθήσανε τις ομάδες τους,  με δύο όμορφα γκολ. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε, και οι δύο ξεκίνησαν καλά τη χρονιά και μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

 Για το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Θα το χαρακτήριζα ιστορικό γεγονός, το ότι  ο Χριστοδουλόπουλος έχει σκοράρει και με τις 5 μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχει μόνο παίξει αλλά έχει σκοράρει και με τις 5. Μακάρι να προσφέρει στον Άρη».

Για την γενικότερη αγάπη του για την ομάδα του Άρη: «Πηγαίνω στα ματς του Άρη, δεν χάνω παιχνίδι αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό οικογενειακό. Δίνω το παρών γιατί είναι η ομάδα που αγαπώ ».

Τέλος, στάθηκε και στην προσωπική του απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική: «Κατεβαίνω με τον Στέλιο Αγγελούδη, στην Ά Θεσσαλονίκης. Με έπεισε!

Κάναμε πολύωρες συζητήσεις, είναι ένας άνθρωπος με όραμα και πλάνο, που χρειάζεται η πόλη. Θέλω να πιστεύω πως θα έχω την στήριξη του κόσμο του Άρη, θέλω να πιστεύω πως θα έχει γενικότερα τη στήριξη του κόσμου η παράταξή μας. Πρέπει ο κόσμος να αρχίσει να βλέπει τι μπορεί να κάνει ο καθένας, για να κάνει όσον το δυνατόν λιγότερα λάθη.

Η πόλη δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είμαι γέννημα θρέμμα θεσσαλονικιός και τα προβλήματα είναι πολλά Ο Αγγελούδης έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα, με πλάνο και μεθοδικότητα ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.