Πριν την πρώτη μάχη θέλει να είναι… Αρης

Γιώργος Στράντζαλης20 Ιουλίου 2023

Απόψε, την ώρα που ο Αρης θα δίνει το τελευταίο τεστ προετοιμασίας με τον Εθνικό Αχνας στο «Κλ. Βικελίδης», παράλληλα θα διεξάγεται και ο δεύτερος αγώνας μεταξύ FK Εγνατίας και Αρατάτ στη… ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στην Αρμενία. 

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν δείξει την παραμικρή προτίμηση σε κάποια από τις δύο ομάδες, κοιτούν κυρίως τους εαυτούς τους και ξέρουν ότι στους αγώνες που θα γίνουν στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου – ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη – θα πρέπει να αποδείξουν και τον τίτλο του φαβορί. 

Προς το παρόν όμως, απόψε (21:15) είναι υποχρεωμένοι να δείξουν βήματα προόδου σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα που είχαν στο προηγούμενο φιλικό τεστ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 όπου η αλήθεια είναι ότι προβλημάτισαν τόσο για τη δυσκολία τους στη δημιουργία όσο και με τη συμπεριφορά τους στην transition άμυνα. 

Από τότε βέβαια μεσολάβησε ένα γεμάτο διάστημα προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενσωματώθηκαν τελευταίως στην ομάδα και φυσικά αυτό λειτούργησε προς την κατεύθυνση αφομοίωσης της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας. 

Για παράδειγμα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ζαν Ζουλ για να «κουμπώσει» δίπλα στον Τζούρασεκ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Είναι δεδομένο επίσης ότι ο Τζόναταν Μενέντες επίσης θα πάρει πιο πολλά λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν έχει παρθεί απόφαση για τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον ο οποίος μόλις χθες έκανε την πρώτη προπόνησή του αλλά ο ίδιος θέλει να μπει άμεσα στο παιχνίδι της ομάδας νιώθοντας αυτοπεποίθηση και υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Αρης όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ με ξεκάθαρο στόχο να προσελκύσει τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.