Πρίγιοβιτς: «Πεινά για τίτλους ο ΠΑΟΚ, θα το πάρει στην παράταση»

Κώστας Πετρωτός24 Μαΐου 2023

Ο φορ των 55 γκολ σε 86 ματς ή αλλιώς του ενός τέρματος ανά 2,7 τελικές μιλά αποκλειστικά στην “Μ” και το metrosport.gr από το Βελιγράδι για τον αποψινό τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αφού έχει ζήσει δύο φορές την εμπειρία και μάλιστα νικηφόρα. 

Την πρώτη στο Πανθεσσαλικό το 2017 και την δεύτερη την αμέσως επόμενη σεζόν στο ΟΑΚΑ, όταν έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο οποίο έχασε ένα πέναλτι και αυτό του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση μαζί με τον Βιείρίνια, τον Πέλκα και τα άλλα παιδιά να επιβάλουν απ0όλυτα το νόμο του ΠΑΟΚ. 

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κάνει και μία πρόβλεψη για το αποψινό ματς που θα συζητηθεί.

-Αλεξάνταρ, τι θυμάσαι από τους δύο τελικούς που συμμετείχες με την ΑΕΚ;

“Οι αναμνήσεις μου είναι οι νίκες. Ότι πήραμε και τα δύο ματς πολύ καθαρά, απόλυτα δίκαια. Όπως σε κάθε ντέρμπι, στο στάδιο υπήρχε ζεστή ατμόσφαιρα. Σε κάθε τελικό και οι δύο ομάδες μπορούσαν να νικήσουν, αλλά τελικά και στους δύο, ειδικά στον δεύτερο ήμασταν πιο σταθεροί στην απόδοσή μας και με μεγαλύτερη επιθυμία να νικήσουμε και τελικά το πετύχαμε. Είναι σπουδαίες αναμνήσεις, πάντα θα τις έχω στο μυαλό μου”.

-Γνωρίζοντας την νοοτροπία του ΠΑΟΚ, τι σημαίνει γι’ αυτό τον σύλλογο η κατάκτηση ενός τροπαίου;

“Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ πάντα πεινασμένο για τρόπαια. Οι οπαδοί θέλουν τρόπαια, ο ιδιοκτήτης θέλει τρόπαια, το προπονητικό τιμ και φυσικά οι παίκτες το ίδιο. Όλοι είναι πεινασμένοι για τρόπαια Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να κατακτά τρόπαια κάθε χρόνο . Φέτος η ομάδα έχει την ευκαιρία να βάλει θετικό πρόσημο στην σεζόν και πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους να πάνε πίσω στο σπίτι το τρόπαιο, στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι έχουν την ποιότητα και θα έχουν την επιθυμία να νικήσουν σε αυτό το ματς”.

-Μπορείς να κάνεις μία πρόβλεψη για τον αποψινό τελικό;

“Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει στην παράταση. Θα είναι ένα σκληρό ματς, η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα φέτος. Θα έχουμε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και στην παράταση θα νικήσει ο ΠΑΟΚ και θα πάρει το τρόπαιο”.

«Μια φορά ΠΑΟΚ, »για πάντα ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τόνισε συγκεκριμένα, ο έμπειρος φορ που πάντα θυμάται τους φίλους του Δικεφάλου: “Από την πλευρά μου, όπως πάντα, αυτό που θέλω να πω είναι μία φορά ΠΑΟΚ πάντα ΠΑΟΚ”. 

Πρόσθεσε ακόμη, απευθυνόμενος προς τους φίλους της ομάδας: “Εύχομαι στους οπαδούς τα καλύτερα, να υποστηρίζουν την ομάδα όπως κάνουν εδώ και χρόνια και θα το κάνουν για πολύ καιρό στο μέλλον. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο όταν μιλάμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.