Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Γ' Εθνική- Ολο το πρόγραμμα-Νέα των ομάδων

Χρήστος Λιάπης22 Σεπτεμβρίου 2024

Αρχίζει στις 16.00 το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Ο πρώτος κάθε ομίλου ανεβαίνει στη Super League 2. Από τον πρώτο και από τον δεύτερο όμιλο υποβιβάζονται επτά ομάδεςς.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Απόλλωνα. Παρακάτω παραθέτουμε τους διαιτητές στους δύο πρώτους ομίλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.00: Πανθρακικός-Απόλλων Καλαμαριάς Φιλιππίδης, Τσελεπίδης Εβρου, Καφετζόπουλος Καβάλας, 2. Π.Ο. Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Κρ. Βρύσης Δροσίνης, Διονίδης, Σοφτάς Θράκης, 3. Ηρακλής Αμμουδιάς-Νέστος Χρυσούπολης Σιουμπαρας, Μποΐτσιος, Δημητριάδου Δράμας, 4. Δημ. Κιλκίς ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Απόλλων Παραλιμνίου Δημητριάδης, Σκούτας, Τζημόπουλος Χαλκιδικής, 5. ΦΕΛΩΝΗΣ (ΞΑΝΘΗΣ): Αρης Αβατου - ΑΟ Χανιώτης Γκαιτατζής, Χατζηνάκος, Παστιάδης Δράμας, 6. ΠΟ Μουδανιών-ΑΕ Ευόσμου ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Κουτσικανίδης, Μερτζεμέκης Πιερίας, 7. Πετρούσα: Π.Α.Ο. Ποντίων Ν. ΑΜΙΣΟΥ -ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΝΑΖΙΡΗΣ, Αλμπάντης, Αλεξ. Παντικίδης.

8. Αρης Πηγών-Θερμαικός Θέρμης Κτιστης Ξάνθης, Αναστασίου, Βακουφτσής ΣΕΡΡΩΝ, 9. Ποσειδώνας Μηχανιώνας- Ορέστης Ορεστιάδας Τσάνης ΚΟΖΑΝΗΣ, Σαμαράς Πέλλας, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

2ος όμιλος

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.00: Σβορώνος-Ανθούπολη Λάρισας Αγρίμης, Γιατσίδης, Αν Παντικίδης ΕΠΣΜ, 2. Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ε. Αλεξάνδρειας ΑΝΑΒΟΛΗ. 3. Αμβρακικός-Τρίκαλα Χατζηπαναγιώτου, Πασιας, Ευαγγέλου Ηπείρου, 4. Αναγέννηση Καρδίτσας - Αρης Φιλιατων Βλάχος, Γκέλης Ηπείρου, ΔΙΧΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, 5. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ- ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Τάκος Αιτωλοακαρνανίας, Μπύρος Ευρυτανίας, 6. Αναγέννηση Αρτας-Τηλυκράτης Λευκάδας Ζυγας, Βλαχοδήμος, Κεφαλης ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 7. Κοζάνη-Πιερικός Γιαννακός, Ματσιας, Αλεξ. Τσακιρόπουλος, 8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ -Αιγινιακός ΤΣΙΝΤΖΑΣ, ΚΙΤΟΣ, Αγγελόπουλος Θεσσαλίας. 9. 11:30 Ζάκυνθος-Αστέρας Πετριτη Χρονας, Καρράς, Μπαλαρούτσος Αχαΐας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ


Στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου ο Πανθρακικός υποδέχεται στις 16:00 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

«Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Όλη η Ροδόπη μια ομάδα» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Πανθρακικού. Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα τοποθετηθούν στη Θύρα 6 (πέταλο) από την πλευρά του πάρκου.

ΑΟ Χανιώτη

Ο ΑΟ Χανιώτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρη Αβατου. Στην αποστολή είναι: Κουτζαβασίλης, Ράντζα, Τσέρα, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Σταυρόπουλος, Μανώλης, Μετάι, Μπουλγκουρίδης, Αθανασιάδης, Τσιρλίδης, Χουρμουζιάδης, Καραγιάννης, Τοπούζης, Πέλκας, Ευαγγέλου, Κεχαγιάς, Δήμου, Φράγκος, Καραμανλής

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς στις 16.00 υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Στην αποστολή είναι: Μιτφέφσι, Αιβάζης, Διαμαντόπουλος, Ευθυμιάδης, Κασμαρίδης, Κούλαλης, Κροκόδειλος, Κυρανάς, Λάτσι, Λέκα, Μακάριος, Μαρμαρίδης, Μεντεκίδης, Ναθαναηλίδης, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Σαμαράς, Τζούσι, Χατζηγεωργίου, Χατζηλιάδης, Χιμολάρι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Η αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΠΟ Αλεξανδρούπολης εκτός έδρας διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. Επικεφαλής της αποστολής στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος Κώστας Βλαχος ενώ σήμερα αναμένεται γύρω στους 50 φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν για την Αλεξανδρούπολη ώστε να στηρίξουν τον πρίγκηπα του κάμπου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Την Παρασκευή το πρωί επισκέφτηκε το γήπεδο της Αμμουδιάς ο αστυνομικός διευθυντής μαζί με ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή και είδαν τους χώρους εντός γηπέδου και πέριξ αυτού.

Στην συνομιλία που είχε ο αστυνόμος διευθυντής με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Χρήστο Μαριγκο και τον γενικό αρχηγό Αλεκο Βάσσο τους συνέστησε την προσοχή για το παιχνίδι καθώς ο νέος αθλητικός νόμος είναι πάρα πολύ αυστηρός και επιφέρει βαριές ποινές.

«Εμείς σαν διοίκηση συνιστούμε την προσοχή στους φίλους της ομάδα μας και ενημερώνουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ καθόλη την διάρκεια του αγώνα τα καπνογόνα, τα βεγγαλικά και κάθε ρίψη αντικείμενου εντός αγωνιστικού χώρου καθώς κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία και ο υπαίτιος αλλά και η ομάδα μας.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής ότι οι θύρες θα ανοίξουν 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, το εισιτήριο εισόδου είναι στην τιμή των 5 ευρώ και είναι γενική είσοδο για όλους άντρες, γυναίκες και παιδιά πάνω από 16 ετών.

Η διοίκηση της ομάδα μας αποφάσισε την φετινή σεζόν να μην ανεβάσει το κόστος του εισιτηρίου και να παραμείνει στα 5 ευρώ ( ίσως ο Ηρακλής να είναι η μοναδική ομάδα στην Γ Εθνικη που το εισιτήριο του αγώνα είναι στα 5 ευρώ) γιατί θέλει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ένα γεμάτο γήπεδο καθώς θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων όλου του νομού.

Για πρώτη φορά όμως θα υπάρχει μια καινοτομία καθώς εισιτήριο θα πληρώνουν την φετινή σεζόν και οι γυναίκες αλλά και τα παιδιά πάνω από 16 ετών. Αυτό ήταν αναπόφευκτο για το λόγο ότι το κόστος που θα πρέπει να πληρώνει η ομάδα μας σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα είναι παρά πολύ υψηλό ( διαιτητές, παρατηρητές, γιατρός αγώνα) .

Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν από την Καβάλα θα εισέλθουν στο γήπεδο από την νότια πύλη του γηπέδου της Αμμουδιάς. Σας θέλουμε αύριο όλους δίπλα στην ομάδα μας καθώς στο ταξίδι αυτό θα το ζήσουμε μαζί και μαζί σας για μια ακόμη φορά θα γράψουμε ιστορία» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή Αμμουδιάς

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Στο Κιλκίς ήταν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, μετά από κοινή επίσημη πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

κ.κ. Βαρθολομαίου και του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, για να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις των εκατό χρόνων από την ανύψωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών και αθλητών του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής κ Κιλκισίου δείχνοντας σεβασμό στην συγκεκριμένη τελετή

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Ετοιμοπόλεμος είναι ο Αιγινιακός για την πρεμιέρα του Β' ομιλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου θα αντιμετωπίσει στον Παλαμά Καρδίτσας τον τοπικό Ατρόμητο .

Ο τεχνικός της Αιγινιώτικης ομάδας Σωτήρης Ζιώγας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές : Κουζούνια και Κουγιουμτζόγλου (Τερματοφύλακες), Χατζηκωσταντίνου Μαργαρίτη, Ντόση, Κιρκιλιανίδη, Χατζηδίμπα Β. Χατζηδίμπα Κ., Δελιόπουλο, Τασιώνα, Παρδάλη, Μιτακίδη, Μπουρανή, Κακάτασιο, Δαραή, Καούρα , Προβατίδη, Αβραάμ, Ναρίνογλου, Πορφυρίδη, Ρούβα. Στόχος των Αιγινιωτών είναι η επιστροφή τους σε εθνικό πρωτάθλημα μετά, από πέντε χρόνια να συνοδευτεί μ' ένα θετικό αποτέλεσμα

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Χωρίς προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί ο Πιερικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στην Κοζάνη (22/9 16:00).

Ο Περικλής Αμανατίδης στην πρώτη αποστολή της σεζόν είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που έχει στα πλάνα του, στην προσπάθεια οι "μελανολευκοι" να μπουν νικηφόρα στη χρονιά πρωταθλητισμού.

Ο τεχνικός του Πιερικού συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Μένγκα, Κίναλη, Σουλιώτη, Κωτσιόπουλο, Στόιο, Μυρωτή, Ανδρικόπουλο, Ζαπουνίδη, Τσαγκαλίδη, Δεληγιάννη, Λαγό, Κραγιόπουλο, Κοντοθανάση, Ίννο, Ζησούλη, Ιβάν, Γατόπουλο, Κέρι, Παπαδόπουλο, Ματζαλάκου, Σεχολάρι και Μπαστακό.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ανδρέας Τάτος, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό για ποδοσφαιριστές με επαγγελματικό συμβόλαιο.

EYXEΣ ΣΙΔΕΡΗ

Επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2024-25, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Βασίλης Σιδέρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο, σε συμμετοχή, εθνικό πρωτάθλημα, αρχίζει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με 69 ομάδες να ξεκινούν τις προσπάθειές τους για να διεκδικήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους στην κατηγoρία.

Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να διακριθούν, να παλέψουν για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά προσφέρει και στους ποδοσφαιριστές την εμπειρία μιας μεγάλης και ανταγωνιστικής διοργάνωσης.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, εργάζονται διαρκώς προς την κατεύθυνση αναβάθμισης και βελτίωσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Είναι σαφής στόχος όλων μας να παραμείνουμε σταθεροί σε μια προοδευτική πορεία προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπηρετώντας αδιάλειπτα ιδιαιτέρως την ερασιτεχνική μορφή του.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.