Premier League: Στις καθυστερήσεις το τρίποντο η Άρσεναλ, νίκες για Τσέλσι και Έβερτον

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ πανηγύρισε το τρίποντο επικρατώντας με 4-2 της Λέστερ στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League.

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τον Μαρτινέλι ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τροσάρ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και με δύο γκολ του Τζέιμς Τζάστιν έφτασαν στην ισοφάριση. Ο χρόνος περνούσε και η Άρσεναλ δεν έβρισκε το πολυπόθητο τέρμα, πίεζε, δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Ο Τροσάρ στο 94’ έλυσε το γρίφο κάνοντας το 3-2 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χάβερτς έκανε το τελικό 4-2.

Η Φούλαμ απέδρασε από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χιμένες. Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ έμειναν στο 1-1 χάρη στα τέρματα ων Μπουμό και Σούτσεκ ενώ η Έβερτον κέρδισε με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας με δύο τέρματα του ΜακΝιλ. Για τους φιλοξενούμενους είχε σκοράρει ο Γκουέχι.

Η Μπράιτον άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Ρούτερ στο Στάμφορντ Μπριζ αλλά ο Πάλμερ ισοφάρισε αρχικά στο 21’ και επτά λεπτά αργότερα έδωσε προβάδισμα στην Τσέλσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Μπαλέμπα έκανε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Κόουλ Πάλμερ βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα και με δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου «κλείδωσε» το τρίποντο για την Τσέλσι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Άρσεναλ – Λέστερ 4-2

Τσέλσι – Μπράιτον 4-2

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 0-1

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 1-1

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 2-1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.