Premier League: Ακραία πρόταση-Οι διαιτητές να δηλώσουν ποια ομάδα υποστηρίζουν

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Είναι γεγονός πως την περσινή σεζόν οι διαιτητές της Premier League βρέθηκαν αρκετές φορές στο στόχαστρο των συλλόγων σχετικά με τις αποφάσεις τους, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την ήττα στο παιχνίδι με την Έβερτον.

Η Φόρεστ σε τρεις φάσεις ζήτησε πέναλτι και στη συνέχεια άφησε σοβαρές αιχμές για τον VAR του συγκεκριμένου αγώνα, Στούαρτ Άτγουελ, τονίζοντας πως είναι «οπαδός της Λούτον».

Ενόψει, λοιπόν, της σεζόν 2024/25, ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής, Χάουρντ Γουέμπ, έκανε μια πρόταση, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, αλλά και των ομάδων.

Τι πρότεινε στους διαιτητές; 

Να δηλώσουν ανοιχτά, πριν από την έναρξη της Premier League, ποια ομάδα υποστηρίζουν, προκειμένου να μην την σφυρίξουν ποτέ. «Θα το αναλύσουμε και θα κάνουμε προσαρμογές στους ορισμούς εάν πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων εάν δηλώσετε οπαδός μιας συγκεκριμένης ομάδας. Ή αν έχετε παίξει σε κάποιο σύλλογο ή αν έχετε προσωπικές σχέσεις με άτομα που εργάζονται στα κλαμπ, επίσης. Θα κάνουμε μια αξιολόγηση για όλα αυτά και θα τα λάβουμε υπόψη κατά τον ορισμό των διαιτητών», εξήγησε ο Γουέμπ στους διαιτητές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.