Ποζρικίδης: «Σωστός χώρος και χρόνος για την ανάπλαση της ΔΕΘ»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Ποζρικίδης, με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε να μιλάει αναφορικά με τα νέα σχέδια που υπάρχουν για την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο θα αλλάξει και θα βελτιώσει τη  ζωή της πόλης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του: «Πρόκειται για ένα μία κίνηση που αναμένεται να αναβαθμίσει την πόλη και τον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, παρέχοντας μία ξεχωριστή εμπειρία στους κατοίκους της αλλά και νέες υπηρεσίες. Η ΔΕΘ θα αλλάξει, θα αναβαθμιστεί και θα παρέχει χώρους ελεύθερους για τον κόσμο, με 80 στρέμματα να είναι χώροι πρασίνου και ελεύθεροι χώροι. Είναι ο σωστός χρόνος και χώρος να γίνει αυτή η κίνηση, καθώς μπορούμε να προλάβουμε της γειτονικές χώρες που ακόμα δεν έχουν εκθεσιακούς χώρους , φτιάχνοντας πρώτοι εμείς».

Προσθέτοντας: «Από αύριο αναμένεται να λειτουργήσει και ο Αστερόκοσμος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο και θα παραμείνει ανοιχτός έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, γιορτάζοντας μαζί μας, τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά του 2024. Πρόκειται  για ένα μεγάλο Fun Park το οποίο διαθέτει παγοδρόμιο, 15 παιχνίδια, συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, happenings και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.