Ποζρικίδης: «500 drones θα σχηματίσουν σόου με πυροτεχνήματα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Ποζρικίδης, με τον διευθύνων σύμβουλο της ΔΕΘ-Helexpo να μιλάει αναφορικά με την εκκίνηση της  88ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως θα υπάρχουν 17 περίπτερα με 1.300 και περισσότερους εκθέτες.

Αρχικά ανέφερε: «Η ΔΕΘ είναι μία ζωντανή παραγωγή, μέχρι να ξεκινήσει δεν είσαι ποτέ έτοιμος. Δουλεύουν και τα 17 περίπτερα, 1.300 και πλέον εκθέτες, τεχνολογία, επιστήμη, πανεπιστήμια. 

Τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία με ένα περίπτερο το οποίο θα μπορούσε να μοιάζει με μία μικρή έκθεση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία απολαυστική έκθεση, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους εκθέτες».

Προσθέτοντας: «Ο όμιλος Metromedia κάνει μία εξαιρετική παρουσία στη φετινή ΔΕΘ και έχει δημιουργήσει ίσως ένα από τα κορυφαία του περίπτερα. 

Το Σάββατο ξεκινάει η ΔΕΘ και θα αμέσως μετά θα πρέπει ο κόσμος να κοιτάξει τον ουρανό γύρω στις 21:00 ώστε να παρακολουθήσει τα πυροτεχνήματα που θα σχηματίσουν 500 drones με ψηφιακό τρόπο και χωρίς να τρομάζουν τα κατοικίδια καθώς δεν θα κάνουν κρότο. 

Το εισιτήριο είναι 8 ευρώ και για μία οικογένεια κοστίζει 25 ευρώ, ενώ για όσους έχουν 3 παιδιά ή είναι πολύτεκνοι το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.