«Πουλάει» όσο κανένας ο Μέσι: Αναδείχθηκε ως ο πιο εμπορικός ποδοσφαιριστής για το 2023

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σηκώσει κάθε υπαρκτό τρόπαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως πλέον αρχίζει να κερδίζει και διακρίσεις για τις οποίες δεν υπάρχει... κούπα για να σηκώσει. Και αυτή αφορά τον πιο «εμπορικό» ποδοσφαιριστή της σεζόν που διανύσαμε, δηλαδή για όλο το 2023.

Μετά το Μουντιάλ και τη Χρυσή Μπάλα- που ετοιμάζεται να πάρει σύμφωνα με τα προγνωστικά τουλάχιστον, ο Αργεντίνος θρύλος κερδίζει και βραβεία εκτός των τεσσάρων γραμμών. Και αυτό γιατί αναδείχθηκε ως ο αθλητής με τις υψηλότερες εμπορικές δυνατότητες για το έτος 2023.

Μια κατάταξη που διαμορφώθηκε από την SportsPro Media, που δίνει προτεραιότητα στις αναφορές αθλημάτων με υψηλή προβολή. Στην εν λόγω λίστα υπάρχει και το όνομα του ΛεΜπρόν Τζέιμς καθώς και της Αμερικανίδας ποδοσφαιρίστριας, Άλεξ Μόργκαν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές ταξινομούνται σύμφωνα με τρεις δείκτες και συγκεκριμένα, τον αντίκτυπο της εικόνας του αθλητή που συνδέεται ιδίως με τις αθλητικές του επιδόσεις, το κοινό τους (φήμη και θαυμαστές) και την οικονομική τους πτυχή (δυνατότητα ανάπτυξης, απόδοση επένδυσης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.