Πού θα δείτε τον κρίσιμο αγώνα του Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2023

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχνεται σήμερα (7/10) το απόγευμα στη μάχη για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στην Αμβέρσα, και για την πρόκριση στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού.

Ο "βασιλιάς των κρίκων" κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον προκριματικό των κρίκων με 14,900 βαθμούς, πίσω μόνο από τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη, Γιανγκ Λιου (15,200 β.), μπαίνοντας με άνετα στην τελική οκτάδα.

Ο Έλληνας αθλητής δεν διεκδικεί μόνο το χρυσό μετάλλιο στην Αμβέρσα, αλλά και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ενώ σύμφωνα με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ), ο Λευτέρης Πετρούνιας θα έχει στην πραγματικότητα τέσσερις αντιπάλους στη μάχη για το ολυμπιακό εισιτήριο και θα κληθεί να υποσκελίσει τον Αζέρο Νικίτα Σιμόνοφ, τον Αυστριακό Βίντσεντς Χεκ και τους Αρμένιους Αρτούρ Αβετισιάν και Βαχάγκν Νταβ, καθώς οι υπόλοιποι αθλητές έχουν εξασφαλίσει την ομαδική ολυμπιακή πρόκριση.

Ο αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια θα αρχίσει στις 18:20 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ2, αλλά και από το ERTFLIX. Κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.