Power of Love: «Μου πέταξε τα ποπ κορν στη μούρη, ρε φίλε;»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Δήμος στους υπόλοιπους άντρες του σπιτιού στο Power of Love, για τη στάση της Νίκης απέναντι του.

 Συγκεκριμένα, ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που δεν του άρεσε καθόλου, όταν η Νίκη του πέταξε ένα κουβά με ποπ κορν στη μούρη.

«Η Νίκη κάνει κάποια πράγματα που πλέον βλέπω ότι τα κάνει απλά για το παιχνίδι. Ότι δηλαδή είναι πορωμένη με το παιχνίδι και θέλει πάση θυσία να κάτσει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι. Τέτοιου στυλ συζήτηση είχαμε», ανέφερε αρχικά.

«Θεωρώ ότι συνεχίζει και το κάνει όλο αυτό. Επειδή με ρωτάτε τι μπορεί να έχω εγώ μαζί της, να κάτι τέτοια μπορεί να έχω. Ή που μου πέταξε τα ποπ κορν στη μούρη; Και μη μου πείτε για το αυγό γιατί αυτό ήρθε μετά. Τα ποπ κορν στη μούρη, ρε φίλε; Και βρίζεις τον άλλον επειδή σου έκανε ένα έτσι; Κάτσε καλά ρε, ποια είσαι; Και κρίνεις τους άλλους;», συνέχισε ο Δήμος.

«Μου πετάς μπροστά σε όλο τον κόσμο εμένα τα ποπ κορν στη μούρη; Γιατί τι σου έκανα;», αναρωτήθηκε ο παίκτης του Power of Love.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.