Power of Love: Επεισοδιακός ο τελικός - Ο Βόγλης ανακοίνωσε την αναβολή του

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Power of Love το βράδυ της Κυριακής (29/9). 

Ο τελικός του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ που έμελλε να αναδείξει τους δύο νικητές αναβλήθηκε προσωρινά και ολοκληρώθηκε αργότερα.

Ειδικότερα, η βραδιά διακόπηκε απότομα λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Κωνσταντινούπολη και δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωσή του.

Γύρω στις 12 μεταδόθηκε η εκπομπή Monobala με τον παρουσιαστή να εξηγεί πως δεν μπόρεσε να προβληθεί ομαλά η βραδιά λόγω των καιρικών συνθηκών που προκάλεσαν τεχνικό πρόβλημα. Μετά το τέλος της αθλητικής εκπομπής, το Power of Love επέστρεψε κανονικά.

«Βλέπατε ένα πρόγραμμα νωρίτερα, το Power of Love διεκόπη κάπως βιαίως διότι υπήρψε ένα τεχνικό πρόβλημα με τις καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί κανονικά. Όσοι είστε πιστοί και αντέξετε μετά το τέλος της εκπομπής θα το παρακολουθήσετε και θα μάθετε τον νικητή», τόνισε ο Πάνος Βόγλης.

Στην ανάδειξη του νικητή είχε τον καθοριστικό λόγο το τηλεοπτικό κοινό. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε βεβαίως ενεργό ρόλο και τώρα θα ήταν εκείνο που θα συντελούσε αποκλειστικά στην ανάδειξη των νικητών.

Διεκδικητές του τίτλου και του επάθλου από το σπίτι των κοριτσιών στο Power of love ήταν η Μαρίνα, η Έμιλυ, η Σωτηρία και η Ανδριάνα ενώ από το σπίτι των αγοριών ήταν ο Δημήτρης, ο Δήμος, ο Νίκος και ο Γιώργος. Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, λοιπόν, με την θετική τους ψήφο θα έδιναν σε δυο παίκτες του ριάλιτι το έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ.

Ύστερα από μια μακρά, πλην λαμπερή, τελετή στο Gala του μεγάλου τελικού, έφτασε η ώρα να ανακοινώσει η Κατερίνα Καραβάτου τα δυο ονόματα που θα έπαιρναν τον τίτλο των νικητών στο φετινό Power of love και βεβαίως θα μοιράζονταν το μεγάλο έπαθλο. Νικητές του φετινού κύκλου του Power of Love αναδείχθηκαν τα δύο φαβορί, ο Νίκος και η Σωτηρία με τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.