Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Τζακ Ντρέιπερ

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει χρόνο να χαρεί τη νίκη επί του Στρουφ στην πρεμιέρα του στο Σινσινάτι καθώς το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ για το 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο τρίτο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων και είναι το τρίτο προγραμματισμένο ματς της ημέρας, μετά τις αναμετρήσεις Χουρκάτς-Νισιόκα και Ντιμιτρόφ-Μαροζάν, όπου αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 22:00GR – Cosmote TV.

Τσιτσιπάς και Ντρέιπερ θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, με τον 22χρονο Βρετανό να έχει φύγει νικητής από την πρώτη τους συνάντηση, το 2022 στο 2ο γύρο του Montreal Masters με σκορ 7-5, 7-6(4).

Ο αριστερόχειρας Ντρέιπερ βρίσκεται στο Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης (career high No26), έχοντας φετινό ρεκόρ 22-16. Μάλιστα ο δυναμικός τενίστας κατέκτησε φέτος τον πρώτο του ATP τίτλο, στο χορτάρι, στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Το ζευγάρι Τσιτσιπάς-Ντρέιπερ διασταυρώνεται με το αντίστοιχο Ρουντ-Αλιασίμ που θα αγωνιστούν στο βραδινό πρόγραμμα (03:30GR) της Πέμπτης.

Στο πρώτο βραδινό παιχνίδι του κεντρικού court (02:00GR), θα αγωνιστούν Κάρλος Αλκαράθ και Γκάελ Μονφίς, σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά ματς του 2ου γύρου.

Το πρόγραμμα στο Center Court θα ανοίξουν (18:00GR) Ζβέρεφ και Χατσάνοφ.

Πηγή: tennis 24

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.