Πώς πανηγύρισαν τη νίκη και την κορυφή οι παίκτες του Αρη

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Κάθε λόγο να πανηγυρίζουν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη τη νίκη επί της Καλλιθέας και 4η διαδοχική στο Πρωτάθλημα, καθώς μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής οι Κιτρινόμαυροι βρέθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χοσέ Σιφουέντες, αν και νέος στην ομάδα, έχει εγκλιματιστεί στο σύνολο καθώς εκτός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί οι αναρτήσεις του στα social media που αφορούν στον Αρη είναι συχνές. Μετά το ματς με την Καλλιθέα ο μέσος από το Εκουαδόρ έγραψε… «αυτή η ομάδα» ως λεζάντα στις φωτογραφίες που επέλεξε από το χθεσινό παιχνίδι.

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσα από το προσωπικό του προφίλ και ο Μόντσου Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός μέσος φαίνεται ότι απολαμβάνει την κάθε του στιγμή με τα Κιτρινόμαυρα και οι φιλοδοξίες του για τη φετινή χρονιά είναι μεγάλες. Πάντα όμως με ταπεινότητα… «Βήμα, βήμα. Πάμε για περισσότερα. +3», έγραψε.

Από την πλευρά του, ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που είχε, συνόδευσε τις φωτογραφίες του με το… “Vamos Aris. +3 points”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.