Πώς οι πινακίδες κυκλοφορίας θα εμποδίζουν τις κλοπές αυτοκινήτων

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

"Όλα γύρω από το αυτοκίνητο έχουν εξελιχθεί τα τελευταία 100 χρόνια", λέει ο εκπρόσωπος της Reviver και συμπληρώνει, "το μοναδικό που δεν έχει αλλάξει είναι οι πινακίδες κυκλοφορίας". Η Reviver ασχολείται στην Αμερική με τις ψηφιακές πινακίδες και η τελευταία ώθηση στις δραστηριότητές της είναι η συμφωνία με την Ford που αποφάσισε να εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με τέτοιες. 

Η Reviver έχει ήδη δύο διαφορετικά μοντέλα από αυτές τις πινακίδες, τις οποίες εκτός από αισθητική αναβάθμιση θεωρεί μια απόδειξη της προόδους της τεχνολογίας. Αυτό γιατί οι πινακίδες θα είναι εξατομικευμένες ανάλογα με το μοντέλο και τα βασικά χαρακτηριστικά του.  

Περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα μηνύματα, εντοπισμό θέσης, εύκολη ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής για κινητά, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν το όχημα μετακινείται, τοποθέτηση με προστασία από κλοπή και άλλα ισχυρά αντικλεπτικά μέτρα. 

Η συνεργασία με την Ford

Παράλληλα είναι και πιο φιλικές στο περιβάλλον, όπως λένε οι άνθρωποι της Reviver και αυτό έπαιξε ρόλο και στην απόφαση της Ford να τις υιοθετήσει. Έτσι στο μέλλον οι αγοραστές των αυτοκινήτων της φίρμας θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από τους καταλόγους των αξεσουάρ και τις πινακίδες RPlate όπως τις ονομάζει η Reviver.

Οι πινακίδες RPlate είναι το ένα μοντέλο πινακίδας και είναι αυτό που μπορεί κανείς να τοποθετήσει μόνος του. Έρχεται με αντικαταστάσιμη μπαταρία με πέντε χρόνια διάρκειας. Η άλλη επιλογή είναι το Wired RPlate το οποίο πρέπει να εγκαταστήσει επαγγελματίας καθώς περιλαμβάνει εντοπισμό θέσης και πλήρες αντικλεπτικό πακέτο.

Φυσικά τα 599 δολάρια, δηλαδή τα περίπου 560 ευρώ είναι μόνο η αρχική τιμή γιατί όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω απαιτούν ετήσιες ή μηνιαίες συνδρομές και μια υπηρεσία που θα υποστηρίζεται από την εταιρεία με το ανάλογο αντίτιμο.

Πηγή: topgeargreece.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.