Πώς εμφανίστηκε στο αθλητικό προσκήνιο ο Γιαννάκης, ο φίλαθλος όλων των ομάδων

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το... Έβερεστ, και μετά από έναν θρυλικό ποδοσφαιρικό άθλο (όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι) σήκωσε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα του, εκείνη του Conference League και εκείνη την στιγμή σείστηκε και όλη η... χώρα.

Οι παρουσίες στις εξέδρες της OPAP Arena ήταν πολλές, και εκλεπτυσμένες. Δεν έκαναν όμως όλες την διαφορά. Μπορούσες να δεις από τον Πρόεδρο της Προοδευτικής Συμμαχίας, Στέφανο Κασσελάκη, μέχρι τον Snik και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Αλλά αποδεδειγμένα η παρουσία του μικρού Γιαννάκη, μέσα στο γήπεδο ήταν ξεκάθαρη εκείνη που μαγνήτιζε τα βλέμματα.

Φυσικά μιλάμε για τον γνωστό και πολυαγαπημένο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη ή κατά κόσμον, μικρό Γιαννάκη. Εκείνος ο φίλαθλος που δεν χάνει παιχνίδι ποδοσφαίρου που δίνει το παρών σε κάθε γιορτή, και η χαρά του γεμίζει μέχρι και εμάς.

Ο 14χρονος μικρούλης, έχει αποδεχθεί ένας μαχητής της ζωής και η παρουσία του σε κάθε αγώνα φέρνει μόνο χαρές και χαμόγελα. Φυσικά ήταν εκεί μετά την πρόσκληση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο της OPAP Arena και σήκωσε το Κύπελλο μαζί με τον αρχηγό, Κώστα Φορτούνη σε μια συγκλονιστική στιγμή, που έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει.

Διαβάστε περισσότερα για την υπέροχη ιστορία του μικρού Γιαννάκη ο οποίος ξεκίνησε και έφτασε στην καρδιά όλων των Ελλήνων φιλάθλων ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.