Πώς είναι σήμερα η «Αγγελικούλα» από το «Ντόλτσε Βίτα»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Η φράση «Η Χριστίνα θα παντρευτεί τον κουμπάρο» αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της θρυλικής σειράς του Mega «Ντόλτσε Βίτα» η οποία αυτήν την περίοδο προβάλλεται σε επανάληψη, εξακολουθώντας να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, τη σεζόν 1996 – 1997, την εμφάνισή της στην οικία Μαρκάτου έκανε η μικρή Αγγελικούλα, η ανηψιά της Ασπασίας, η οποία χάρη στην κούκλα-μπελά που ηχογραφούσε όσα λέγονταν στον χώρο και την οποία το κοριτσάκι κουβαλούσε παντού μαζί του, λίγο έλειψε να αποκαλύψει τη σχέση της Χριστίνας με τον Αντώνη στα επεισόδια με τις προετοιμασίες του γάμου της Ντορίτας με τον Χάρη.

Η μικρή Αγγελικούλα -κατά κόσμον Μελίνα Ντουσίκου– ήταν τότε μόλις 8 ετών, ενώ σήμερα έχει κλείσει τα 36 της χρόνια, εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική και τον χορό, ενώ μερικά χρόνια πριν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Αν και η ίδια διατηρεί λογαριασμούς σε Facebook και instagram, οι τελευταίες της αναρτήσεις έγιναν 3 περίπου χρόνια πριν, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή και ιδιαιτέρως όμορφη στον φακό.

Ξανθιά, με γλυκό χαμόγελο και την ίδια γοητεία, η ηθοποιός μπορεί να μην θυμίζει πλέον σε τίποτα την «Αγγελικούλα» του «Ντόλτσε Βίτα», αλλά παραμένει το ίδιο καθηλωτική επί της οθόνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.