Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο με τον Έλληνα οδηγό στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά Έλληνα πολίτη έλαβε χώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα κοντά στο τελωνείο των Κήπων επί τουρκικού εδάφους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι τουρκικές αρχές, ο Έλληνας πολίτης οδηγώντας ένα ΙΧ χτύπησε Τούρκο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια επιτέθηκε σε Τούρκους αστυνομικούς, οι οποίοι τον καταδίωξαν για να τον ακινητοποιήσουν.

Το περιστατικό, μάλιστα, καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες φαίνεται ο οδηγός του ΙΧ να χτυπά με ορμή έναν μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα χτυπώντας την μπάρα στο τουρκικό τελωνείο από την πλευρά της πόλης Ύψαλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνήτη της Αδριανούπολης, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές προειδοποιητικά στον αέρα αλλά καθώς ο άντρας συνέχισε να κινείται επιθετικά εναντίον τους τον ακινητοποίησαν πυροβολώντας τον στο δεξί του πόδι.

Ο Έλληνας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε και στις ελληνικές Αρχές, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.