Πορτοσάλτε: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά…»

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται στο Βερολίνο και το Final 4 της Euroleague με στόχο να προκριθούν στον μεγάλο τελικό και οι ευχές για να βρεθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στη διεκδίκηση του τίτλου είναι πολλές και από πολλές πλευρές.

Μέχρι ενός ορίου όμως, όπως τουλάχιστον είπε για τους «αιώνιους» ο ΑΕΚτζής, Άρης Πορτοσάλτε, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ…

Οι ευχές για έναν ελληνικό τελικό της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι δεδομένες και πολλές, ωστόσο υπάρχει και… ένα όριο, σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε. Σχολιάζοντας τους αποψινούς ημιτελικούς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ευχήθηκε στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό να βρεθούν στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας:

«Εννοείται ότι ευχόμαστε, μακάρι να δώσουμε το πρωί της Δευτέρας να είμαστε καλά, συγχαρητήρια. Σήμερα ευχόμαστε και στους δυο να δούμε ελληνικό τελικό. Από το πρωί τα ευχόμαστε αυτά.

Συνεχίζουμε να δίνουμε συγχαρητήρια, εγώ ως ΑΕΚτζης δηλαδή, εξακολουθώ να δίνω. Είναι μια ωραία χρονιά, είναι μια ωραία στιγμή αυτή, να κλείνει η σεζόν με συγχαρητήρια.

Εγώ θέλω να πω ότι τα συγχαρητήρια έχουν και ένα αριθμητικό όριο, να λέμε αλλά μέχρι ενός ορίου» τόνισε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.