Πορτοσάλτε: Το «καρφί» για την... «αλληλογραφία με τον Ιησού»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε τη στάση του Κυριάκου Βελόπουλου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εξωτερική πολιτική της χώρας ο Άρης Πορτοσάλτε, καυτηριάζοντας τις δηλώσεις τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», ο ΣΚΑΪ σχολίασε ότι η συζήτηση για το «άνοιγμα προς τα Δεξιά» είναι ένα σενάριο, που φαίνεται να μην ισχύει, σχολιάζοντας με νόημα ότι η ηρεμία στα διεθνή θέματα φαίνεται να ενοχλεί κάποιους «γιατί ίσως θέλουν να προωθήσουν κι άλλα οπλικά».

«Είναι πρόβλημα το ότι σταμάτησαν οι υπερπτήσεις; Για κάποιους κύκλους η ηρεμία μπορεί να είναι πρόβλημα, γιατί ίσως θέλουν να προωθήσουν κι άλλα οπλικά και να τους καλείτε εδώ για να υπάρχουν. Να πέφτει κανένας χάρτης στον τοίχο και να τον αναλύουν και πώς κινούνται τα πλοία και κουβέντα να γίνεται. Να πουλήσουν το φούμαρο ότι είναι οι προστάτες της πατρίδας», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «φωτογραφίζοντας» τόσο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης όσο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, σημειώνοντας: 

«Αυτό είναι ένα μεροκάματο πολιτικό. Θα εμπιστευτούμε την τύχη της χώρας μας σε έναν ο οποίος αλληλογραφούσε με τον Ιησού και σε μία κυρία που πήγε και μπήκε στην ομάδα της Λεπέν και του Όρμπαν; Δηλαδή δεν εμπιστευόμαστε τον Μητσοτάκη και θα εμπιστευτούμε αυτούς;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.