Πορτοσάλτε για Κασσελάκη: «Το κάναμε μία, το κάναμε δύο, εντάξει το εμπεδώσαμε, τα παιδιά είναι παντρεμένα»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, μίλησε για ακόμη μια φορά για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, και για τον σύντροφό του, Τάιλερ, λέγοντας: «Πρέπει να κοπεί αυτό το βιολί. Το κάναμε μία, το κάναμε δύο, εντάξει το εμπεδώσαμε, τα παιδιά είναι παντρεμένα».

«Πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, μια χαρά. Αλλά εγώ δεν έχω δει άλλους πολιτικούς να έχουν την σύζυγο από δίπλα. Πρέπει να κοπεί αυτό το βιολί. Το κάναμε μία, το κάναμε δύο, εντάξει το εμπεδώσαμε, τα παιδιά είναι παντρεμένα. Οκ, δικαίωμά τους, προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε το λόγο: «Μπορεί να είναι ένα μοντέλο αυτό», με τον Πορτοσάλτε να προσθέτει: «Ένα θέμα είναι το μοντέλο, άλλο θέμα είναι η ανοχή που δείχνει η κοινωνία και ένα άλλο είναι η επιβολή. Είναι τρία διαφορετικά ζητήματα. Αλλά το τέταρτο είναι η δουλειά. Στη δουλειά δεν πάμε ζεύγη μαζί. Η σύζυγος πάει στη δουλειά της, ο σύζυγος στη δική του δουλειά», ενώ σε εκείνο το σημείο ο Άκης Παυλόπουλος πρόσθεσε: «Φαντάζεστε πλάνο του κ.Μητσοτάκη με την κυρία Μαρέβα και τον Πίνατ στο γυμναστήριο; Θα είχαν πέσει τα τσιμέντα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.