Πόπη Τσαπανίδου: Αποδέχτηκε την έδρα στη Βουλή

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Τη βουλευτική έδρα που πήρε από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποδέχεται τελικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου επί Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε ότι θα διαδεχθεί τον Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί για να αναλάβει βουλευτική έδρα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή. 


Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία», επεσήμανε η Πόπη Τσαπανίδου.


Πώς μπορεί να γίνει βουλευτής ο Κασσελάκης

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως για να ορκιστεί βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αρκεί απλά και μόνο η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου.

Πρέπει να παραιτηθούν και οι πέντε πρώτοι επιλαχόντες του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή οι Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Γεωργία Λάλη.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.