Πολυζωίδης: Διευκόλυνση των μελών μας αλλά και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γενικότερα

Metrosport Team05 Ιουλίου 2021

Ο Γιώργος Πολυζωίδης κατά τη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης του υπό σύσταση συνδέσμου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών επισήμανε:  

«Με τον σύνδεσμο θα αποκτήσουμε φωνή και οντότητα. Θέλουμε να πετύχουμε τη διευκόλυνση των μελών μας αλλά και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γενικότερα. Εχουμε μιλήσει με ασφαλιστικές εταιρίες για να βγάλουμε και άλλο πρόγραμμα ή να βελτιώσουμε το ήδη υπάρχων. 

Θέλουμε να πετύχουμε μείωση των εξόδων και να κάνουμε συμφωνίες με μαγαζιά για τον εξοπλισμό μας, να κάνουμε συμφωνίες με γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, να φέρουμε με τις κινήσεις μας περισσότερο κόσμο στα γήπεδα, να κάνουμε εκδηλώσεις βραβεύοντας ποδοσφαιριστές, παράγοντες, συλλόγους που διακρίθηκαν, να κάνουμε φιλανθρωπικούς αγώνες, να έχουμε ένα ταμείο ενίσχυσης για κάτι που θα προκύψει. 

Η βελτίωση των υποδομών είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Πολλές φορές συναντάμε κάτι αποδυτήρια που δεν είναι για να μπούμε μέσα και θα προσπαθήσουμε όλα αυτά να τα βελτιώσουμε. Οσον αφορά τα δελτία είναι πλέον ορισμένου χρόνου και θα ενημερώνουμε για αυτά τα θέματα τους ποδοσφαιριστές. 

Θα δημιουργήσουμε τριμελείς επιτροπές ανά κατηγορία. Οσον αφορά τους οικονομικούς πόρους θα είναι από εγγραφές και συνδρομές, χορηγίες, χορούς-εκδηλώσεις, λαχειοφόρο αγορά. Τέλη Οκτωβρίου εξάλλου θα γίνουν οι εκλογές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.