Πολυζωίδης: Δελτία, ασφάλιση παικτών, γηπεδικό

Metrosport Team16 Ιουλίου 2023

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση του συλλόγου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και ο πρόεδρος του Γιώργος Πολυζωίδης για το έργο του συλλόγου και τις προτεραιότητες του για τη συνέχεια επισήμανε: 

«Εχει περίπου δύο χρόνια που ιδρύθηκε ο σύλλογος και ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας και πως θα λειτουργούμε. Κάναμε κάποιες εκδηλώσεις αυτό το διάστημα και κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. Είχαμε συναντήσεις με την ΕΠΣΜ όπου μεταφέραμε κάποιους προβληματισμούς μας, κάποιες σκέψεις μας και οι άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον και θέλουν να βοηθήσουν. Από την πλευρά μας δεν έχουν κάνει όσα πράγματα θέλαμε. Βασικό θέμα είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Το πρόγραμμα που τρέχει η Ενωση είναι καλό και θα πρέπει όλες οι ομάδες να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα ώστε να καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του ποσού από εγχειρήσεις των ποδοσφαιριστών που τραυματίζονται.

Ο δεύτερος στόχος μας είναι τα δελτία ορισμένου χρόνου. Πέρσι είδαμε ότι ανέβηκε το παράβολο του δελτίου ορισμένου χρόνου. Φέτος ξαναέπεσε και αυτό είναι θετικό και θα πιέσουμε να μειωθεί και άλλο το παράβολο. Αυτά τα δύο ζητήματα είναι τα βασικότερα, τραυματισμοί και δελτία. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους ποδοσφαιριστές και για την έκδοση «Κάρτας Υγείας Αθλητή» και τη συνεργασία της ΕΠΣΜ με τους χειρούργους – ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτή.

Στο σημειωματάριο μας είναι και το γηπεδικό. Υπάρχουν διάφορα γήπεδα, επικίνδυνα, ακατάλληλα και θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη φροντίδα ώστε τα γήπεδα να είναι κατάλληλα καθώς ρισκάρουμε την σωματική μας ακεραιότητα. Ένα ακόμη θέμα είναι τα αποδυτήρια. Σε κάτι «τρύπες» μπαίνουμε τριάντα άτομα. Μπορεί να μην έχει νερό, να μην έχει ζεστό νερό και είναι αυτά θέματα που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε. Θα μπορούσαμε και εμείς να έχουμε κάνει περισσότερες δράσεις, να κερδίσουμε παραπάνω την εμπιστοσύνη των παικτών, αλλά και για εμάς είναι κάτι καινούργιο και υπάρχει διάθεση να τα βελτιώσουμε όλα αυτά. Από την άλλη οι παίκτες πρέπει να έρθουν πιο κοντά στον σύλλογο. Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε στην περιφέρεια, σε δήμους κλπ για οποιοδήποτε θέμα αλλά και για τα γηπεδικά και να μας υπολογίζουν, αλλιώς είναι να είμαστε ένας σύλλογος με 50 εγγεγραμμένα μέλη και αλλιώς ένας σύλλογος με χίλια - δυο χιλιάδες μέλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.