Πολύτιμος βαθμός για τις Σειρήνες Γρεβενών

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην Α΄ εθνική γυναικών πήραν οι Σειρήνες Γρεβενών εντός έδρας με αντίπαλο τη ΡΕΑ Ρεθύμνου.  

Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 31΄ με τη Ματέους ενώ η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στην Κελεμένι πριν από την επίτευξη του γκολ για τις φιλοξενούμενες.  

Οι παίκτριες του Χρήστου Καλύβα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ της Dorcas στο 54΄.  

Οι άνθρωποι των Σειρήνων Γρεβενών έχουν παράπονα από τον διαιτητή και για μια ακόμη φάση και πιο συγκεκριμένα για πέναλτι που δεν δόθηκε με τον διαιτητή να αγνοεί και την υπόδειξη του επόπτη. 

Παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δυο ομάδες για δεύτερο γκολ (Η ΡΕΑ Ρεθύμνου είχε δοκάρι με τη Ματέους) το σκορ παρέμεινε 1-1.  

Η αρχική ενδεκάδα των Σειρήνων Γρεβενών: Μπουρτούνη(Τ), Δάδιου, Φραγκοπούλου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Κελεμένι, Dorcas, Κωσταρέλα, Situma, Βλάχου, Τάσιου, ενώ μπήκαν ως αλλαγές οι: Μπούκα, Μπόζιαρη, Αμαραντίδου. Στα άσχημα του αγώνα οι τραυματισμοί δυο παικτριών των Σειρήνων Γρεβενών. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας στο Facebook: «Ευχόμαστε περαστικά στις αθλήτριες μας Αγγελίδου και Μπουρτούνη που τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών και τις περιμένουμε να επιστρέψουν σύντομα κοντά μας πιο δυνατές!».

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τον φωτογραφικό φακό του Χρήστου Δημάδη.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.