Πολύτιμοι βαθμοί για τον Ελευθεριακό που επικράτησε του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2023

Κρίσιμο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Ελευθερίου Κορδελιού παρουσία αρκετών φιλάθλων ένα παιχνίδι ισορροπημένο όπου οποια ομάδα κέρδιζε θα ανάσανε βαθμολογικά αλλά και θα την βοηθούσαν οι βαθμοί ψυχολογικά για την συνέχεια.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η ομάδα του κ.Μαυροβουνιωτη η οποία εκμεταλλεύτηκε μια αμφισβητούμενη φάση για ΟΦΣΑΙΤ και ο Βεζυροπουλος από κοντα έκανε το 1--0 στο 68’.

Σε αυτό το σημείο είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες του κ.Γιαμουριδη με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Στα υπόλοιπα λεπτά υπήρχαν πολλές αντεγκλήσεις και από τις δύο ομάδες πολλά φάουλ εκατέρωθεν και προσπάθεια της ομάδας του ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ να ισοφαρίσει.

Στο 85 λ. Όμως από τα πλάγια είχαμε ωραία ενέργεια του Παπαϊωάννου για τον ΚΕΡΑΥΝΟ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής έδωσε παίζεται χωρίς να σημειώσει κάτι.

Σε αυτήν την φάση είχαμε νέες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Γ.Αρχηγος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Πριν την φάση αυτή όμως νωρίτερα είχαμε τον τραυματισμό του φορ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Τσινικαλη στα πλευρά μετά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου (έγινε αναγκαστική αλλαγή σε ένα σημείο που ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ήθελε να παιξει με δύο φορ) χωρίς να σημειώσει κατι ο άρχων του γηπεδου.

Το παιχνίδι τελείωσε μέσα σε διαμαρτυρίες μεταξύ των ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ προς τον διαιτητή του αγώνα και τους βοηθούς του.

Η ομάδα του Κεραυνού εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Τσινικαλη Κωνσταντίνο για τον τραυματισμό του στα πλευρά. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθει σε Νοσοκομείο παρά τους κάποιους πόνους που νιώθει από το χτύπημα.

Στ. Μαυρίδης






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.