Πολυτελής γάμος για τον γιο του δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Με μια μεγαλειώδη γαμήλια τελετή παντρεύτηκε το  απόγευμα του Σαββάτου (5/10) ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, Τζον Κατσιματίδη, με την αγαπημένη του Μέγκαν Φιτζπάτρικ.

Ο γάμος τελέστηκε στον Αρχιεπισκοπικό Kαθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στην 74η οδό της Νέας Υόρκης, με το ερωτευμένο ζευγάρια να μεταβαίνει μαζί στην εκκλησία, όπου ένωσαν τις ζωές τους.

Μάλιστα, ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος παρακολουθούσε συγκινημένος την τελετή, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μάργκο, με την οποία παντρεύτηκαν πριν από 36 χρόνια στην ίδια εκκλησία και, μάλιστα, με τον ίδιο ιερέα. 

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι μετακινήθηκαν στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Pierre στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν, το οποίο είχε στολιστεί με χιλιάδες λευκά λουλούδια. ενώ από τα τραπέζια έβγαιναν ανθισμένα δέντρα, με κρύσταλλα και κηροπήγια να συμπληρώνουν το πολυτελές σκηνικό.

Και φυσικά από το γλέντι δεν έλειψε η ελληνική μουσική, με τον «Ικαριώτικο» να ακούγεται στη διαπασών και τους καλεσμένους στον γάμο, μαζί με τις οικογένειες του ευτυχισμένου ζεύγους να τα «δίνουν» όλα στην πίστα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.