Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου» - Ο στόχος της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η πρωταθλήτρια του Στίβου Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία της στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, την οποία συνδύασε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και γενικότερα με το ανεβασμένο επίπεδο του ελληνικού στίβου.

 Αναλυτικά όσα είπε:

 Για την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό της Ρώμη, το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε και το νταμπλ (100μ., 200μ.)  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: «Ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Το σημαντικό για μένα και για την προπονήτριά μου είναι να γίνομαι κάθε χρόνο όλο και καλύτερη. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι για πολλά χρόνια ακόμη. Η Ελλάδα έχει τα τελευταία χρόνια δυνατές σπρίντερ. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω αυτήν την πορεία τα επόμενα χρόνια και κάποια στιγμή στο μέλλον να ανεβώ και στο βάθρο».

 Για το αγώνισμα που θεωρεί τον εαυτό της καλύτερη: «Το 60άρι και το 100άρι είναι πιο δυναμικά. Στο 200άρι θεωρώ ότι είμαι καλύτερη και αυτό φαίνεται και στις επιδόσεις που είχα βγαίνοντας 8η στην Ευρώπη. Μακάρι κάποια στιγμή να έρθει και το μετάλλιο».

 Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αναμένεται να δώσει το παρών: «Για αρχή μου αρκεί η συμμετοχή, αν και θα ήθελα να τη συνδυάσω και με ένα ατομικό ρεκόρ. Φέτος έκανα δύο φορές 11.21 που είναι το ατομικό μου ρεκόρ στα 100μ και μία φορά 11.22. Φαίνεται πως έχω τις δυνατότητες για ατομικό ρεκόρ και μακάρι να μου βγει στο Παρίσι. Στόχος μου είναι να τρέχω στις μεγάλες διοργανώσεις και αυτό είναι το σημαντικό. Να βγαίνουν οι επιδόσεις σε αυτούς τους αγώνες.

 Για τα προβλήματα στο Καυτανζόγλειο: «Στην Ελλάδα γενικά υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τα στάδια. Στη Ρώμη που πήγαμε ήταν διαφορετικά τα πράγματα, το στάδιο βοηθούσε να είσαι πολύ πιο γρήγορος».

 Για την εξαιρετική παρουσία της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης: «Νιώσαμε πολύ ωραία συναισθήματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τις μεγάλες επιτυχίες όλων των παιδιών. Στόχος μου είναι να γίνω κι εγώ σαν αυτούς στο μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.