Πόλο ΠΑΟΚ: Δεύτερη σερί ήττα στο Champions League

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Για τη 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στη Ρουμανία, την ιταλική, Μπρέσια, γνωρίζοντας την ήττα με 15-4.
Σ' ένα εξ' αρχής αρκετά δυνατό τεστ, κόντρα σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Domus Ergo... μέτρησαν τις δυνάμεις τους.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ανταπεξήλθαν, βάσει των συνθήκων, στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο επιθετικά έμειναν χαμηλά, πετυχαίνοντας ένα τέρμα, το οποίο σημείωσε ο Ντέλιτς στο πρώτο οκτάλεπτο. Το τελικό σκορ ήταν 7-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να βρουν λύσεις, και να μειώσουν στο σκορ, ωστόσο η Μπρέσια ήταν ανώτερη και διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 15-4.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30, απέναντι στην ΕΝΚΑ από την Τουρκία.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 4-2, 4-1


ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Καρατζάς, Σιορδίλης.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε για τον Γ΄ προκριματικό όμιλο, η Οραντέα επιβλήθηκε της γερμανικής Σπαντάου με 8-7.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

1. Οραντέα 6

2. Μπρέσια 3 (1 ματς)

3. Σπαντάου 3

4. ΕΝΚΑ 0 (1ματς)

5. ΠΑΟΚ 0

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.