Πόλο: Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον Εθνικό

Metrosport Team29 Μαρτίου 2025

Για την 20η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Μαρτίου, τον τοπικό Εθνικό, γνωρίζοντας την ήττα με 19-13.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με δύο σερί γκολ, 2-0, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να απαντά με Ούρα και Νιαρχάκου, 2-2. Οι γηπεδούχες βρήκαν γκολ 13" πριν το τέλος, κάνοντας το 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Νιαρχάκου ισοφάρισε, 3-3, με την Καριπίδου Μ. να κάνει το ίδιο λίγες στιγμές αργότερα, 4-4. Στο τελευταίο τετράλεπτο, οι γηπεδούχες βρήκαν πέντε σερί γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο μέρος, 9-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Νιαρχάκου μείωσε, 9-5, ωστόσο ένα 3-0 σερί του Εθνικού, έφερε τον Δικέφαλο σε δύσκολη θέση, 12-5. Η Νιαρχάκου μείωσε και πάλι, 12-6, οι αντίπαλες απάντησαν, 13-6, με την Γραικού να κάνει το 13-7, σκορ τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκταλέπτο, η Καριπίδου Μ. έκανε το 14-8, με την διαφορά να διατηρείται ύστερα από το γκολ της Ούρα, 15-9. Ο Δικέφαλος στα τελευταία λεπτά έβρισκε γκολ από την Ούρα, 19-12, με την Κολτσίδα να διαμορφώνει το 19-13, σκορ τελικό για την αναμέτρηση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Πάνου Βέργου, το Σάββατο 5 Απρίλιου και ώρα 14:30, εντός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-2, 4-3, 6-6

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.