Πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένας βαθμός για Βόλο και Καλλιθέα

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Ισόπαλοι με πολλές χαμένες ευκαιρίες αναδείχθηκαν Βόλος και Athens Kallithea που έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και επιχείρησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Ο Ντεμέτριους στο 21' 'εχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά αλλά η προσπάθεια του κόπηκε από τους αμυντικούς του Βόλου. Δύο λεπτά αργότερα η Athens Kallithea πήρε το προβάδισμα όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μερκάτι, ο Τζιάνι έκανε ωραία ντρίμπλα και σουτ και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 37ο λεπτό βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Μεντιέτα με ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπαραγκάν.

Ο Βόλος απείλησε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου όταν μετά από γέμισμα από τα αριστερά, ο Μίλετιτς έκανε τσαφ αλλά έστρωσε στον Άλτμαν που σούταρε πάνω στον Μπαραγκάν. Στο 53' σε σέντρα σουτ του Ασεχνούν, ο Κόσζτα πετάχτηκε, αλλά ο Μπαραγκάν απομάκρυνε σε κόρνερ, ο Άλτμαν έγινε αποδέκτης της μπάλας και προσπάθησε να σκοράρει αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και αναζήτησαν το γκολ που θα τους έφερνε πιο κοντά στη νίκη.

Στο 73ο λεπτό μια σκαστή κεφαλιά του Κόντε, ο Μπερναμπέ με σπουδαία επέμβαση εκτινάχθηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ ενώ δύο λεπτά αργότερα η μπάλα στρώθηκε στον Κόμπα μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπαραγκάν και πάλι έσωσε την Athens Kallithea. Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει αλλά οι προσπάθειες του δεν είχαν αποτέλεσμα ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να πάρουν το παιχνίδι καθώς στις καθυστερήσεις  ο Μίλετιτς έκανε ολέθριο λάθος, ο Μουτίνιο μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

Βόλος: Κόβακς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Ασεχνούν, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόσζτα.

Athens Kallithea: Μπαραγκάν, Μότοτς, Ισμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μανθάτης, Μερκάτι, Ντιμπά, Ντεμέτριους (77' Βαλμπουενά), Τζιάνι, Ουλντρίκις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.