Πωλείται ο χώρος της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Ο χώρος που φιλοξενούσε την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» έχει τεθεί προς πώληση, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της σελίδας στο Facebook.

Ο εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, υπενθυμίζεται πως ελέγχεται για απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με οικονομικά οφέλη περίπου 600.000 ευρώ.

Πωλείται ο χώρος στον οποίο φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση στη σελίδα του «Άλλου Ανθρώπου» στο Facebook.

Από την έρευνα των Αρχών, φέρεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος να έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ο εμπνευστής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κατηγορείται ότι μαζί με μέλη της οικογένειας του, έχουν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.

Φέρεται να έπαιρνε χρηματικά ποσά στο όνομα του «Άλλου Ανθρώπου», να τα έβαζε σε προσωπικούς λογαριασμούς και να έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.