Ποιος τα... πήρε με τον Αντετοκούνμπο - Τον αποκάλεσε φαφλατά και νεόπλουτο

Metrosport Team25 Μαΐου 2024

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του final four της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο δεν... ήχησαν καλά σε αρκετούς.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς σε σχετική ερώτηση για το αν θα αγωνιζόταν σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό σε πιθανή του επιστροφή στην Ελλάδα τόνισε:

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς

Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. 

Γιώργο θα αγοράσω μία ομάδα! Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα».

«Επίθεση» μέσω διαδικτύου

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις όπως φαίνεται εξόργισαν τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που «επιτέθηκε» μέσω social media στον Αντετοκούνμπο. 

«Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. 

Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! 

Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα από σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προιόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και όχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση! 

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναικό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναική ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ».

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.