Ποιος εμπνεύστηκε το συγκλονιστικό μήνυμα στο λεωφορείο του Ηρακλή

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Μεταφράστηκε και όχι άδικα ως προάγγελος των εξελίξεων που αναμένει από καιρό ο Ηρακλής για την προσδοκώμενη αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του.

Το λεωφορείο που «ντύθηκε» στα διακριτικά του Ημίθεου έσπειρε ενθουσιασμό στον κόσμο, που ξεχώρισε το συγκλονιστικό μήνυμα στο όχημα. Ποιος όμως ήταν ο εμπνευστής αυτής της φράσης;

Όλος ο οργανισμός του Ηρακλή αναμένει τις εξελίξεις για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα, με την οποία προδιαγράφεται αλλαγή επιπέδου σ’ όλους τους τομείς και η οποία έχει σαφή στόχο να επαναφέρει τον Ημίθεο με πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Στράτου Ευγενίου με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη απομένει για να γυρίσει σελίδα ο Ηρακλής και να μπει ξανά στην ιστορική του τροχιά, όμως η εμφάνιση του λεωφορείου που «ντύθηκε» με τα διακριτικά του Ημίθεου ήδη έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό και αδημονία στις τάξεις του κόσμου.

Το σημείο που ξεχώρισαν οι περισσότεροι ήταν η φράση στο όχημα που θα εξυπηρετεί πλέον την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή: «Είμαστε αυτοί που κάποιοι θέλησαν να μας διαγράψουν από την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πρόκειται άλλωστε για ένα μήνυμα που εκφράζει στο απόλυτο τον κόσμο του Ηρακλή, αλλά παράλληλα αποτελεί και κοινή παραδοχή στη συνείδηση του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Ποιος όμως ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε το συγκλονιστικό μήνυμα στο λεωφορείο του Ηρακλή; Η απάντηση προκαλεί μια άκρως θετική έκπληξη και με ιδιαίτερα αισιόδοξη προοπτική, καθώς ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αποφάσισε το συγκεκριμένο Moto.

Ο ίδιος ήθελε να αποτυπώνεται μια φράση η οποία θα εκφράζει την ομάδα, τους φιλάθλους και τον ίδιο. Και ειδικά το τελευταίο, η ταύτισή του με το κοινό αίσθημα στην οικογένεια του Ηρακλή, αποτελεί ακόμη ένα αισιόδοξο γεγονός για το πολυαναμενόμενο νέο ξεκίνημα του Ημίθεου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.