Ποιοι έτρεξαν περισσότερο στο ντέρμπι της Τούμπας

Γιώργος Μάντζιος16 Σεπτεμβρίου 2024

Η καλή φυσική κατάσταση σαφέστατα παίζει το ρόλο της σε παιχνίδια και ιδιαίτερα σε ντέρμπι όπως το χθεσινό, με τον ΠΑΟΚ να τρέχει περίπου μισό χιλιόμετρο παραπάνω από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά - οι παίκτες του πιο συγκεκριμένα – έτρεξαν 10,8 χιλιόμετρα ανά μέσο όσο και αυτοί των «πρασίνων» 10,4 χιλιόμετρα.

Ποιοι έτρεξαν όμως περισσότερο; 

Αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα ήταν ο Ρώσος χαφ του ΠΑΟΚ Μαγκομέντ Οζντόεφ που κάλυψε 11,4 χιλιόμετρα. Από… κοντά ο παρά 4 μήνες 37άρης (!) Τάισον, μαζί με τον Αράο που κάλυψαν 11,2, ενώ ακολούθησαν ο Μπάμπα με 11,1, ο Βαγιαννίδης με 11, ο Μαξίμοβιτς με 10,9 και οι Ότο, Μλαντένοβιτς με 10,8. 

«Γεμάτο» παιχνίδι από τον Ρώσο μέσο

Στην περίπτωση του Οζντόεφ η στατιστική του ήταν ιδιαίτερα γεμάτη, αφού είχε και 84% στις εύστοχες πάσες, είχε 7 προωθημένες μεταβιβάσεις στο μισό του αντιπάλου, 4 τάκλιν και 7 κερδισμένες μονομαχίες. Και μιλάμε για έναν παίκτη που πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει πως αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν χαρακτηριστικό το ξέσπασμα του και το ευχαριστώ σε Λουτσέσκου, μετά το γκολ που σημείωσε πέρυσι στην «OPAP Arena» απέναντι στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.