Ποιοι επιστρέφουν στην TV - Όλες οι νέες σειρές

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

Με νέες σειρές επιστρέφουν στη μυθοπλασία οι τηλεοπτικοί σταθμοί την επόμενη σεζόν, επενδύοντας με δυναμικά προγράμματα για την prime time ζώνη. Σύμφωνα με την «Απογευματινή», στο MEGA μεταβαίνουν οι Μέμος Μπεγνής, Μυρτώ Αλικάκη, ενώ στη νέα σειρά που συνυπογράφουν Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου θα δούμε και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Την ίδια ώρα, η Μαρίκα Κίτσου επιστρέφει με διπλή συμμετοχή στην τηλεόραση, με τη μίνι παραγωγή δέκα επεισοδίων που θα προβληθεί από τον Alpha από τον Ιανουάριο του ’25 και θα πραγματεύεται το θέμα της παιδικής κακοποίησης, το «Να με λες μαμά», αλλά και τον δεύτερο κύκλο της «Μάγισσας», με τον υπότιτλο «Φλεγόμενη καρδιά». 

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά το τέλος της παρουσίας του στον «Ερωτα φυγά» του ΑΝΤ1 και το «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha.

Ακόμη, σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα εμφανιστεί η Γιούλικα Σκαφιδά, αλλά και ο Μελέτης Ηλίας που αφήνει τον Alpha μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Προξενιό της Ιουλίας».

Σε ό,τι αφορά τον πρωταγωνιστή της «Μάγισσας», Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, θα είναι ο νέος βασικός χαρακτήρας της σειράς θρίλερ του Alpha «Διάφανη αγάπη», μαζί με τον Νίκο Ψαρρά, τον Μιχάλη Σαράντη και τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου.

«Τιμωρός» γίνεται, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Λάλος, έχοντας μαζί του τους Μαρίνα Καλογήρου και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. 

Η τηλεοπτική παρτενέρ του Λάλου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και στο «Doctor Foster». 

Στο κανάλι και η Μαρία Πρωτόπαππα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Ξενοδοχείο», την ελληνική εκδοχή του «Grand Hotel», που έχει παιχθεί σε μύριες όσες εκδοχές και έχει σκίσει όπου κι αν προβάλλεται.

Η νέα καθημερινή σειρά του Alpha, ο «Άγιος Έρωτας», σηματοδοτεί την επιστροφή της Κατερίνας Παπουτσάκη στη μυθοπλασία δύο χρόνια μετά το τέλος της σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Εκεί μετακομίζει μετά το τέλος του «Σασμού» και η Δανάη Παππά. Τη συμμετοχή του συζητά και ο Γιάννης Τσορτέκης μετά την ολοκλήρωση του «Σκαραβαίου» στον Alpha.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.