Ποιο γήπεδο θα πάρει το βραβείο για το καλύτερο στάδιο στον κόσμο το 2024

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το κορυφαίο γήπεδο για το 2024 και αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής του ποδοσφαίρου (World Football Summit), που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στη Σεβίλλη.

«Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου δεν είναι απλώς ένα στάδιο, είναι μια ματιά στο μέλλον των αθλητικών και ψυχαγωγικών χώρων. Ο συνδυασμός της καινοτόμου τεχνολογίας, της βιωσιμότητας και της πολυλειτουργικότητας θέτει ένα νέο πρότυπο για το τι μπορεί να είναι ένα σύγχρονο γήπεδο. Είναι μια πραγματική καμπή στον κλάδο και ένα ζωτικό κεφάλαιο για την οικονομία της Μαδρίτης», δήλωσε ο Γιαν Αλεσιέ, συνιδρυτής του World Football Summit.

«Ένας υπερσύγχρονος χώρος ικανός να φιλοξενεί όχι μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά κάθε είδους εκδηλώσεις και σόου, όπως φάνηκε το περασμένο καλοκαίρι από τις μαζικές συναυλίες καλλιτεχνών του διαμετρήματος Τέιλρο Σουίφτ, Κάρολ G. Ή Λουις Μιγκέλ, μεταξύ άλλων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα Marca.

Αναμφισβήτητα το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" αποτελεί εδώ και χρόνια ένα στολίδι για τη Μαδρίτη και την Ισπανία, αλλά μετά την ανακαίνιση έγινε ένα στάδιο, με τεράστιες δυνατότητες για αθλητικές και μη δραστηριότητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.