Ποιο είναι το φίδι... Ρονάλντο που σπάει τα ρεκόρ στη φύση!

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Ρεκόρ στη φύση, όπως ο Πορτογάλος συνονόματός του σταρ του ποδοσφαίρου, σπάει ο... Ρονάλντο το φίδι.

Όπως έγινε γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια στο κολέγιο City of Portsmouth College στη Βρετανία βρίσκεται ένα είδος βόα που είναι γνωστό ως «βραζιλιάνος βόας του ουράνιου τόξου». 

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του κολεγίου είχαν περιορίσει το φίδι στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με άλλο φίδι για εννέα χρόνια, δίνοντάς του το όνομα Ρονάλντο, καθώς όπως ο Πορτογάλους μάγος της μπάλας σπάει συνεχώς διάφορα ρεκόρ στα γήπεδα έτσι και αυτός ο Ρονάλντο έκανε ένα μεγάλο ρεκόρ στον κόσμο της φύσης.

Κι αυτό γιατί έφερε στον κόσμο 14 μωρά προκαλώντας όπως είναι φυσικό σοκ στους ανθρώπους που ασχολούνται μαζί του, αποδεικνύοντας ότι είναι θηλυκό κι όχι αρσενικό φίδι.

Μάλιστα, λόγω της έλλειψης επαφής του με άλλα φίδια, ο... θηλυκός Ρονάλντο γέννησε μέσω της διαδικασίας της παρθενογένεσης που δεν είναι άγνωστη στο ζωικό βασίλειο αλλά και τη φύση γενικότερα αφού και κάποια φυτά αναπαράγονται με αυτό τον τρόπο αλλά κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό σε ένα «αρσενικό» βόα αιχμάλωτο για πολλά χρόνια.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.