Ποιες είναι οι 5 προκλήσεις του Λορέν Μορόν;

Γιώργος Μάντζιος07 Οκτωβρίου 2024

Ο Λορέν Μορόν έχει ξεκινήσει το ίδιο εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν, σκοράροντας ήδη 6 γκολ σε 7 παιχνίδια και έχει μπροστά του 5 μεγάλες προκλήσεις. Ποιες είναι αυτές;

1) Γκολ ανά τελικές προσπάθειες

Η πρώτη πρόκληση αφορά την συχνότητα στο σκοράρισμα με βάση τις τελικές προσπάθειες του Ισπανού. Πέρυσι ο Μορόν είχε γκολ ανά 4,6 προσπάθειες, φέτος έχει ρίξει αυτό το ποσοστό σε γκολ ανά 3,3 τελικές προσπάθειες. Στόχος του να το διατηρήσει όσο πιο χαμηλά, μέχρι το φινάλε της σεζόν.

2)Γκολ ανά λεπτό συμμετοχής

Η δεύτερη πρόκληση αφορά την συχνότητα στο σκοράρισμα ανά λεπτό συμμετοχής. Πέρυσι ο Ισπανός φορ είχε γκολ ανά 162 λεπτά συμμετοχής, φέτος σκοράρει 1 γκολ ανά 99 λεπτά συμμετοχής. Δεύτερος στόχος του λοιπόν να διατηρήσει χαμηλά και αυτό το ποσοστό στο σκοράρισμα.

3)Γκολ… απέναντι σε όλους

Ο Λορέν Μορόν έχει σκοράρει σε κάθε αντίπαλο που συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα (πέρυσι σκόραρε και απέναντι στην Κηφισιά που υποβιβάστηκε). Έχει βρει γκολ απέναντι σε Λαμία (6), ΑΕΚ (3), ΟΦΗ (3), Αστέρα Τρίπολης (3), Ολυμπιακό (2), ΠΑΟΚ (2), Παναιτωλικό (2), Βόλο (2), Παναθηναϊκό (1), Ατρόμητο (1), Πανσερραϊκό (1). Ποια είναι η επόμενη πρόκληση; Το να σκοράρει και απέναντι στους δύο νεοφώτιστους. Συμπτωματικά μάλιστα την Καλλιθέα την αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική (8η) και τον Λεβαδειακό επίσης σύντομα (10η αγωνιστική).

4) Το… προσωπικό του ρεκόρ

Ο Λορέν Μορόν έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ με την φανέλα μιας ομάδας, φορώντας αυτή της Μπέτις. Στα 6 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Σεβίλλης σημείωσε 29 τέρματα. Με τον Άρη μετράει 27, άρα ψάχνει άλλα 3 γκολ για να γίνει ο Άρης η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του.

5) Κυνηγώντας… Κόκε – Μιλόγεβιτς

Η τελευταία του πρόκληση αφορά τον Άρη και είναι να γίνει ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Βρίσκεται ήδη στην 4η θέση με τα 27 γκολ που έχει πετύχει, με τον Μπρούνο Γκάμα να βρίσκεται στην 3η μετρώντας 29 γκολ. Στην 1η θέση των ξένων σκόρερ στην ιστορία του Άρη βρίσκονται ο Σέρχιο Κόκε και ο Λούμπισα Μιλόγεβιτς με 39 γκολ. Άρα ο Λορέν Μορόν ψάχνει τουλάχιστον άλλα 13 τέρματα για να τους ξεπεράσει και να πιάσει τα 40!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.