Δράμα: Ο Βώλακας μετατρέπεται σε... στούντιο Χόλιγουντ!

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Σε... στούντιο για μεγάλα κινηματογραφικές παραγωγές φαίνεται πως μετατρέπονται τα λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στη Δράμα, με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ να συρρέουν στην περιοχή.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας και γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, Άγγελος Καλλίας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αμέσως επόμενο διάστημα θα φτάσουν στην ορεινή Δράμα ο Βενσάν Κασέλ, ο Κρις Έβανς, η Σάλμα Χάγιεκ, αλλά και η Άνια Τέιλορ-Τζόι, που θα συμπρωταγωνιστήσουν σε νέα ταινία του Netflix.

Μάλιστα, στην περιοχή βρίσκονται ήδη 150 άτομα, ενώ για τις ανάγκες της ταινίας έχουν κλειστεί από την παραγωγή περί τα διακόσια δωμάτια, με τα λατομεία του Βώλακα να τροποποιούνται κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για την υπόθεση του έργου «Sacrifice» είναι ελάχιστες, ωστόσο πρόκειται για μια ταινία δράσης με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η ταινία γυρίζεται για λογαριασμό της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Ρομέν Γαβράς  και ο Γουίλ Άρμπερυ, συγγραφέας και παραγωγός στο Succession.

Κατά πληροφορίες, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού και σε στούντιο στη Βουλγαρία. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.